Menu Close

PINNA skateboarding järjestää kesäisin skeittileirejä, skedekouluja ja myös innokkaille skeittarin aluille on käyty vetämässä yksityistunteja. 

Hämeenkoskella ensimmäisen kerran vuonna 2015 pidetty PINNA-skeittileiri pidetään kesällä 2020 kuudennen kerran. 

Skedeleirejä, sekä skedekoulua on käyty pitämässä myös kunnille, jolloin palvelun tarjoana toimii kunta ja me vastaamme sisällöstä sekä ohjauksesta. 

PINNA skeittileiri

PINNA skateboarding järjestää skeittileirejä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin harrastajillekin. Leireillä skeittiohjauksen lisäksi tutustutaan skedemaailmaan monipuolisen tekemisen kautta ja ennen kaikkea pidetään kivaa.

Järjestetään skeittileirejä kunnille ja kaupungeille tilauksesta ympäri suomea! Käy tsekkaamassa skedeleiri -somet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1152557918 Feed will not update.

Hämeenkosken skedeleiri:

Kesällä 2021 seitsemättä kertaa  Hämeenkoskella pidettävä leiri järjestetään Jokipolulla, jossa pihalla kaksi skeittiramppia, trampoliineja, keinu (josta halukkaat voivat hyppiä veteen), nuotiopaikka, ulkopelimahdollisuudet, uintimahdollisuus, lautta ja kanootteja. Oleellisena osana leiripaikkaa toimii parin minuutin rullausmatkan päässä sijaitseva Hämeenkosken skeittiparkki. Lähiseudun muutkin parkit tulee tutuksi leirin aikana.

Vastuuohjaajana ja skeittauksen opetuksesta leirillä vastaa Pinnaskaten perustaja Wili parin tiimiläisen kanssa.

Leiri on viiden päivän mittainen (ma-pe), päivät alkavat aamusella (ryhmästä riippuen  noin 8:30 tai 10:00) ja päättyvät iltapäivällä (16:30 tai 18:00). Kuljetukset Lahti-Hämeenkoski-Lahti, sekä reitinvarrelta, kuuluvat hintaan.

Lämmin ruoka, juomat ja välipalat sisältyvät myös ohjelmaan.

MUUT SKEITTIJUTUT

Skeittaus on kasvava laji ja haluamme olla mukana kasvattamassa sitä sekä lisätä innostusta sekä mielenkiintoa lajia kohtaan. 

Leirien lisäksi järjestämme muutakin skeittailun parissa. 

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet sisältöä myös kouluille ja kunnille. 

Skeittikoulut

Yksityissessarit

Skeittikouluja on pidetty tilauksesta esimerkiksi kunnille. 

Yksityissessareita, ja -opetusta pidetään tilauksesta, hinta määräytyy tuntien keston sekä osallistujamäärän mukaan. 

Minitourit

Synttärisessarit

Paku täyteen porukkaa ja skeittaamaan! Minitoureilla mennään porukalla päiväksi skeittaamaan, kuvaamaan ja viettämään hyvää aikaa. Kierretään eri skeittiparkkeja sekä spotteja, paikat vaihtelee.  5-8 henkilöä plus ohjaajat.

Synttärit tai mitkä vaan muutkin juhlat skeittauksen parissa, mikä sen parempaa. Hintaan sisältyy sisällön suunnittelu ja toteutus sekä lahja juhlakalulle. 

KOULUT & KUNNAT

Olemme auttaneet sekä toteuttaneet myös kouluille ja kunnille skeittileiriä (esim. kunnan kesäleirinä/liikuntaleirinä), skedekouluja, liikuntatunteja (myös lukiossa) sekä iltapäivätoimintaa koulun jälkeen, kaikki tietysti skeittauksen parissa. Käytännön asiat sovitaan tapauskohtaisesti.

Autamme myös mielellään skeittaukseen liittyvien hankkeiden ja kysymysten kanssa ilmaiseksi. On hyvin kannattavaa, ellei jopa pakollista olla lajiasiantuntija mukana skeittaukseen liittyvässä hankkeessa. Jos me emme osaa tai pysty auttamaan, tiedämme varmasti jonkun, joka pystyy.